Materclass I en II

1e module:

De opleiding start met een eerste module bestaande uit twee blokken van elk drie dagen. In het eerste blok binnen deze module wordt ingegaan op de visie en werkmethode (3DGV) van Nick Blaser en op het belang van een goede ik-grens. Naast theorie en het trainen van de begeleidingsvaardigheden, werken deelnemers aan hun persoonlijke ik-grensbewustzijn en ik-grens versterking. Het boek dat bij dit eerste blok hoort is: Zo ben ik...en jij bent anders.

2e module

De professional gaat hierna aan het werk in de eigen praktijk. Daarna volgt het tweede blok binnen deze module. In dit driedaagse blok wordt het werken met de 3DGV verdiept. In dit blok staan gevoelens centraal. Het boek dat bij dit blok hoort is: Gevoelens komen en blijven.

Masterclass III

3e module

Deelnemers die na deze zesdaagse verder willen, kunnen deelnemen aan de vervolg module Masterclass III: de trainers training voor het geven van de 8 weken durende cursus: Grenzen stellen met Compassie voor groepen cliënten..
Deze module bestaat uit drie blokken.
1e blok: In het eerste blok volgen de deelnemers zelf de 8 weken durende SBAT (Self-Boundary Awareness Training). Dit gedeelte wordt middels videoconferentie of ook wel live begeleid. Bij deze module horen de boeken: Grenzen stellen met compassie en ook Aufmerksamkeit und Begegnung als naslagwerk.
2e blok: Aansluitend geven de deelnemers in het tweede blok de SBAT zelf aan een groep cursisten. De deelnemer heeft in dit blok supervisie van de teacher. Tijdens deze stage hebben de deelnemers intervisie met elkaar.
3e blok: De gehele training wordt afgesloten met een eindverslag.


masterclass V

5e module

Hoe de spirituele dimensie ons kan verrijken en kan helen, ontdekken deelnemers in deze tweedaagse masterclass. De training wordt door Nick Blaser gegeven samen met Radjani Edel.
Er wordt in deze masterclass antwoord gegeven op de vraag: Wat heeft spiritualiteit met de ik-grens te maken? En hoe kun je als therapeut/coach jouw client behulpzaam zijn bij het contact maken met diens eigen spiritualiteit? Door gebruik te maken van 3-dgv methodiek kunnen ook spirituele ervaringen en beelden tastbaar gemaakt worden. Ook kunnen we onze binnenwereld met onze ik-grens vanuit een nieuw perspectief leren waarnemen. Deze masterclass is voor collega's die minimaal masterclass I en II hebben gevolgd.

Agenda voor de masterclasses I en II en III in 2023

In Nederland worden sinds 2014 professionals getraind om met het ik-grensbewustzijnsmodel te werken en om de Self-Boundary Awareness Training (SBAT) te geven. In Nederland zijn 3 Teachers gecertificeerd om de training aan professionals te geven. Hieronder de agenda.

Trainingen bij Teacher Marian Jansen - regio asperen


MC I - 22, 23, 24 september 2023
MC II - 27, 28, 29 oktober 2023

MC I - 23, 24, 25 november 2023

MC II - 11, 12, 13 januari 2024

Voor meer informatie: Ruimte geeft inzicht

--------------------------------

Trainingen bij Teacher Brigitta Derksen - regio Midden Nederland


MC I - 13, 14, 15 oktober 2023
MC II - 19, 20, 21 januari 2024

Voor meer informatie: Centro Mio

----------------------------------

trainingen bij Teacher Rianne Hekking - region Arnhem


MC I: 28, 29, 30 september 2023
MC II: 24, 25, 26 november 2023

MC I: 12,13,14 januari 2024
MC II: 24,25,26 november 2024
Voor meer informatie: ik-grens

---------------------------------

agenda voor deskunidgheidsbevordering met nick blaser


In 2024 komt Nick Blaser weer naar Nederland. Ben je geinteresseerd in de deskundigheidsbevordering, stuur me een e-mail. Je ontvangt dan persoonlijk de data en het programma: ikgrensbewustzijn@gmail.com


"Voor mij zijn de masterclasses van Nick Blaser niet alleen een waardevolle maar een essentiële aanvulling voor mijn praktijk. Zowel voor mijzelf als voor mijn klanten brengt het hoogsensitiviteit in beeld vanuit een nieuw perspectief. Een perspectief dat werkt en de juiste handvatten biedt om er dagelijks goed mee om te kunnen gaan."(Marian de Rijk)

Klik hier voor onze Privacy AVG verklaring
Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden

Ik-grensbewustzijn Nederland


Radjani Edel
Postbus 4
9330 AA Norg
e-mail
06-22205257


Dr. Nick Blaser
Theodorskirchplatz 7
CH-4058 Basel
0041 61 683 98 52
www.horizologie.ch