Het team

Het team van het Centrum voor toegepast ik-grensbewustzijn in Nederland bestaat naast Nick Blaser en Radjani Edel uit drie teachers. Teachers zijn erkend door het Centre for applied Boundary Studies in Basel en het Centrum voor toegepast ik-grensbewustzijn in Nederland. Teachers zijn als enigen in Nederland gecertificeerd om professionals op te leiden en te trainen in de theorie en methodiek van Nick Blaser. Teachers geven de masterclasses I, II en III in Nederland. Zij maken deel uit van het Europese Forum for Applied Boundary Studies.
Cursussen voor professionals: Agenda

dr. Nick Blaser

Centre for applied Boundary Studies

Dr Nick Blaser is psychiater en psychotherapeut. Hij woont en werkt in Basel (Zwitserland).

Zijn opleiding tot psychiater en psychotherapeut volgde hij in het academisch ziekenhuis Basel (UPK). In 2000 startte hij zijn eigen psychiatrische en psychotherapeutische praktijk in een oud kartuizen-klooster aan de Rijn in Basel. In deze periode verdiepte hij zich in de systemische familietherapie en cognitieve therapie (mindfulness) en begon hij de persoonlijke "ik-grens" systematisch te onderzoeken (horizologie). Dit leidde tot meerdere artikelen en boekpublicaties en de oprichting van het "Centre for applied Boundary Studies".

RADJANI EDEL

Centrum voor toegepast ik-grensbewustzijn Nederland

Radjani Edel werkt als Agoge en psychosociaal therapeut in Noord Nederland. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van rouw- en veranderprocessen. Sinds 2014 werkt ze met de methode van Nick Blaser en organiseert zij voor hem de trainingen en de deskundigheidsbevordering in Nederland. Naast haar werk als therapeut geeft ze Vedic art cursussen.

MARIAN JANSEN

Ruimte geeft inzicht

Marian Jansen werkt in haar praktijk voor integratieve (psycho) therapie te Arkel. Ze werkt zowel met volwassenen als met kinderen en hun ouders. Als therapeute kijkt ze naar het gehele beeld en werkt ze holistisch en lichaamsgericht. Ze werkt veel met metaforen en bij kinderen met spel en drama.Vanuit haar grote belangstelling naar de werking van grenzen, heeft ze zich verder laten inspireren door het werk van dr Nick Blaser.
Meer over: Marian Jansen

Rianne Hekking

Ik-grens

Rianne Hekking is werkzaam in haar psychologiepraktijk die gevestigd is in Arnhem. Ze werkt zowel met volwassenen als met kinderen en hun ouders. Als behandelaar werkt zij holistisch- en lichaamsgericht en eclectisch.Zij is enthousiast over de theorie van Nick Blaser en het werkmodel Het is haar missie om iedereen zo jong mogelijk kennis te laten maken met het belang van goede ik-grenzen. Om (jonge) ouders heldere handvatten te geven in het opvoeden van hun kinderen en professionals in het begeleiden van hun doelgroep. Meer over: Rianne Hekking

BRIGITTA DERKSEN

Centro Mio

Brigitta Derksen is trainer en psychosociaal therapeut in haar praktijk in Blaricum (Noord Holland). Zij werkt met volwassenen, professionals en in het bedrijfsleven. In 1998 is zij de weg van opleiding en therapie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ingeslagen. Begonnen als coach en counselor, heeft zij zich vervolgens verdiept in mindfulness-stressreductie, hoogsensitiviteit en trauma.
Meer lezen over: Brigitta Derksen

Ik-grensbewustzijn Nederland


Radjani Edel
Postbus 4
9330 AA Norg
e-mail
06-22205257


Dr. Nick Blaser
Theodorskirchplatz 7
CH-4058 Basel
0041 61 683 98 52
www.horizologie.ch